lulus tanpa uang

Durata de sex masculin

Add caption
Mână "cunoaşte" multe lucruri despre proprietarii lor, în special bărbaţi. Rezultatele de noi studii au evidenţiat, degetul arătător lung şi scurt pentru a determina dimensiunea de organele genitale.
Conform studiului publicat in Coreea de Sud Jurnalul asiatice de Andrologie, bărbaţi scurt a unui deget bertelunjuk manismemiliki organele genitale mai Potrivit datelor, "mai scurte decât degetul arătător degetul inelar, de sex mai mult", explică Tae Beom Kim în cadrul Facultăţii de Urologie Gachon Universitatea Gil Spitalul din Incheon, Coreea de Sud.
Rezultatele studiilor anterioare care arata dovezi puternice de testosteron prenatal poate de forma de dezvoltare a degete lungi şi sex, o relatie care a fost publicată şi Kim rekan.Studi efectuat pe 144 pacienţi de sex masculin cu probleme urologice, care să nu afecteze lungimea penisului măsurată sub anestezie.
Rezultatele măsurătorilor sunt comparate apoi diferenţe în lungimea degetului arătător şi degetul inelar, atât pe mana dreapta. Rezultatele studiilor anterioare arată cum în scris de către Times Strîmtori, mâna dreaptă este mai sensibil la influenţa de testosteron.
Cum "sa te?

Translate to : by

0 komentar:

Posting Komentar

SPONSOR WEBSITE

Google Website Translator

Cari Blog Ini